Vårt nye betjeningspanel med trådløs forbindelse til hele vårt trådløse varmestyringssystem er klar for salg. Integrert Wi-Fi slik at systemet styres enkelt med din smarttelefon over din trådløse router. Enkel programmering med norsk tekst. Gratis app til din telefon og meget enkel betjening. Ta kontroll på varmen i hytte, hus og leilighet!
Kontroller fra 1 til 24 soner/rom. Adresserbar og programmerbar for hver enkel sone, viser forbrukt effekt og gir deg full kontroll over hele varmeinstallasjonen. Du kan se alle produktene her Ta kontakt for prosjektering og pris.

Watts trådløse varmestyringssystem kan bygges ut etter ønske. Begynn med en trådløs termostat V22 og en releenhet V23 og bygg ut etter behov i flere rom/soner. Bruker du i tillegg en kontrollskjerm V24Wi-Fi så kan du kontrollere hele installasjonen, både direkte på skjermen og med din smarttelefon fra hvor du vil. Kontakt oss for pris og prosjektering.